luni, ianuarie 4

Blonda de la drept 1- film recenzie


Înainte de a începe recenzia, vreau să menționez că de obicei nu  mă uit la TV, însă cum în ziua cu pricina afară ningea, iar eu voiam să stau în pat la și mai multă căldură, cu portocale și turtă dulce lângă mine , inevitabil am început să zapez și așa am dat peste filmul "Blonda de la drept", o comedie romantică, ce mi-a plăcut mult.
Ce se întâmplă?
Elle Woods, protagonista acestui film este o tânără bogată, populară și căreia îi place culoarea roz. Ea este îndrăgostită de prietenul eiWarner, cu care speră să se căsătorească, dar acesta îi reproșează iubitei sale să este  prea blondă” și “insuficient de serioasă” pentru familia sa, care vrea ca Warner să aibă o carieră politică. Dar Elle fiind deșteaptă și ambițioasă, dorește să-i demonstreze băiatului că se înșeală și așa se duce la Facultatea de Drept la Harvard. Dar oare cum se va descurca eroina aici, într-o lume nouă și dură pentru ea, printre oamenii inteligenți, împreună cu un chiuaua și fără nicun prieten alături de ea?


Ce mi-a plăcut:
-protagonista, care demonstreză că și blondele pot fi deștepte și mai ales arată cinefililor că e bine să ai încredere în oameni; unii dintre ei te pot surprinde plăcut. Și alt motiv pentru care o admir pe Elle este faptul că nu renunță ușor la ce dorește și în plus, muncește pentru ce vrea ea;
-felul în care interpretează rolul lui Elle Reese Witherspoon;
-decorul filmului;

Ce mi-a displăcut:
-sincer, nu a fost nimic care să fie nelalocul lui pentru mine, dar în caz că vrei să vezi ceva mai trist, caută altceva :)

Niciun comentariu: